Drvo novca - najjača magija za privlačenje novca

Drvo novca - najjača magija za privlačenje novca

Kineska legenda kaže da drvo novca pomaže privući novac i bogatstvo. Osim toga, ono je simbol bogatstva, plemenitosti i blagoslova. Zanimljivo je da su u antičkom dobu drvo novca posebno izrađivali za pogrebe. Zapisi pokazuju da su ih pokopavali pokraj mrtvih, kako bi im osigurali bogatstvo i u vječnosti. Ova tradicija je oživjela, međutim ljudi žele boljitak financija u trenutnim životima pomoću ovoga predivnoga čarobnog alata.

Drvo novca u japanskoj kulturi

Japansko drvo novca, Crassula (Crassula ovata), otporna je biljka koja može jako dugo trajati uz adekvatnu njegu i uzgoj. U japanskoj kulturi ima ulogu privlačenja novca, a to vjerovanje prihvatili su ubrzo i u Kini, a potom i u cijelom svijetu. Feng shui filozofija također smatra da ćete imati dosta novca ako crassulu postavite na odgovarajuće mjesto u domu, obično odmah pokraj ulaznih vrata(ovisno o cirkulaciji energije prostora). Crassula je s vremenom postala jedna od najčešćih sobnih biljaka, kako u kući tako i u poslovnim prostorijama. U nekim azijskim narodima drvo novca se nasljeđuje i tako prenosi s koljena na koljeno.

najtocniji-tjedni-horoskophoroskop

Izgled drva novca?

Izgledom podsjeća na minijaturno stablo koje je, između ostalog, i lijep dodatak svakom domu. Ta sukulentna biljka sa zelenim mesnatim listovima podrijetlom je iz Južne Afrike, a što se tiče zemlje, odgovara joj mješavina pijeska, humusa i zemlje za cvijeće. Trebate joj osigurati i posudu srednje veličine, a ona će vam za brigu, kako se vjeruje, uzvratiti privlačenjem materijalnog bogatstva u vaš dom.

Astro Centar

Gdje staviti drvo novca? Ukoliko planirate nabaviti Crassul-u stručnjaci u našem astro centru mogu Vam pomoći oko odabira mjesta za biljku unutar vašeg životnog prostora kako bi ste zajedno pozicionirali vaš živući talisman za privlačenje novca. Vrsni stručnjaci na području feng shui-a, energetskom analizom protoka energija kroz vaš životni prostor pojašnjavaju stanje i protok energija u vašem domu! Čujemo se!

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

Pročitajte još i:

Pojačajte djelotvornost rituala sa mandalom za novac!

Ovako možete postati magnet za novac!

 

 

facebook

Pročitajte i ove teme

Pružatelj usluge: Infrasat d.o.o., kontakt služba: 016388160

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro